винил баннер (ПВЦ банери)

Винил баннер, познат и под називом ПВЦ баннер, фронтлит, бацклит, итд., Након штампања винила баннером широко се користи за спољно оглашавање. Вањски винил баннер састоји се од ПВЦ + полиестер тканине + ПВЦ.

Detalji o proizvodu

Винил баннер, познат и под називом ПВЦ баннер, фронтлит, бацклит, итд., Након штампања винила баннером широко се користи за спољно оглашавање.


Апликација производа

Винилски банери се широко користе за винилске рекламе на отвореном, позадински винил банер, лака кутија, итд ... мрежни винил баннер се посебно користи у градском граду, где је ветровито подручје.


Предност производа

Вањски винил баннер састоји се од ПВЦ + полиестер тканине + ПВЦ. 13 оз винил баннер материјал је најпопуларнији вањски винил банери.

ДЕРФЛЕКС винил баннер материјал је конкурентнији међу произвођачима винил баннера у Кини:


1. Јефтини винил банер: боља контрола у трошковима производње, чини конкурентнију цену.

2. Цела производна линија за ПВЦ винилне траке: са календари, машинама за ламинирање у фабрици, правимо сопствени ПВЦ филм и вршимо финалну ламинацију или премазивање. То би смањило трошкове велепродајних винил банера.

3. Доследно осигурање квалитета: За сваку производњу, ДЕРЛФЕКС би задржао најмање 5 метара производних узорака, 2 године. Ако постоји било каква притужба, лако ћемо сазнати проблем.

4. Боља контрола у сваком детаљу: од ПВЦ-а нема никаквог материјала, чак је ивица 100% глатка; Нема нитке у полиестерској тканини; пуна величина у дужини ролне, грам; итд ...

5. ДЕРФЛЕКС прихвата све нове сугестије како би производе учинили погоднијим за циљно тржиште.


Производ Категорија

- ПВЦ предњи баннер

ПВЦ фронтлит баннер се користи за прављење предњег светлосног кутија; брзина преноса је углавном између 5-10%. Фронтлит баннер се широко користи за вањско штампање великих винилних баннера, као што су изградња билборда, кутија за свјетлосну цесту са великим брзинама и градска лампица Оптимумс. Сазнајте више >>

ПВЦ фронтлит баннер
13оз баннер
500Д фронтлит баннер

ПВЦ предњи панел за билборд
фронтлит за догађаје
ПВЦ банер за унутрашњу декорацију

- ПВЦ позадинско осветљење

Б ацклит баннер се користи за прављење кутије светлости задњег светлосног извора; брзина преноса је углавном између 2 5 3 0% . ПВЦ позадинско осветљење је мања величина која се користи за знакове на путу , кутију за светлост и затворене рекламне кутије. Г ерерално мање од 100 м2. Сазнајте више >>

бацклит 500Д
обложене позадине
бацклит 18 озпозадински банер за Оутдоор лигхтбок
ПВЦ позадинско светло за рекламирање на путу
железничка станица у затвореном оглашавању

- ПВЦ мрежни банер

За подручје Типхоон произведени су транспаренти за винил мрежу. густо распоређена мрежа ће пустити да ветар пролази кроз банер, што је смањило притисак пола. На тај начин, штампање винила банера може бити дуже на отвореном. Мрежни банер се користи за супер велике оглашавање винил банера и оглашавање архитектуре. Сазнајте више >>

ПВЦ мрежни банер са линером
ПВЦ боје са мрежицом
ПВЦ мрежасти банер за екосолвентно штампање


ПВЦ мрежасти банер за игралиште
штампани ПВЦ мрежни банер
Готови ПВЦ плочасти мрежни папир

- банер за блокирање ПВЦ-а

1. црни бацк баннер се такође користи као фронтлит пвц винил банери. Са црним филмом позади, пренос светлости је мањи од 5%. У најсјајнијем делу, црна леђа чини слику видљивијом.

2. ПВЦ банер са двостраним страницама се може саставити од 4 слоја: бела ПВЦ фолија + црна ПВЦ фолија + полиестер тканина од предива + бела ПВЦ фолија. Штампај Сазнајте више >>

црна натраг банера 15оз
ПВЦ блокада банера двострано штампање
ПВЦ блокада банера 18оз

блокаду банера за скенирање
ПВЦ блокадни банер, поле баннер
ПВЦ блокадни банер за рекламирање на отвореном

Наша обавеза

1. Слободни узорци: узорци би били спремни за преузимање у року од 3 дана након потврде;

2. Брзи одговор: на сва питања би се одговорило у року од 24 сата;

3. Гаранција квалитета : Било који ваљанац различит од потврђеног узорка би био покривен од стране ДЕРФЛЕКС-а;


О ДЕРФЛЕКС-у

Шангај ДЕР Нев Материал Цо, Лтд има производни простор од 60.000 квадратних метара, регистрована са 2,5 милиона америчких долара. 3 календара, 3 машине за премазивање и 5 машина за ламинацију, 25 виших инжењера и 450 радника чине нашу фабрику конкурентнијом међу добављачима банера од винила.

Фабрика ДЕРФЛЕКС
ДЕРФЛЕКС лабораторија
ДЕРФЛЕКС производна линија

ДЕРФЛЕКС има читав низ КЦ система. Истовремено, сарађујемо са Еаст Цхина Университи Сциенце анд Тецхнологи, познатим универзитетом у Кини, како би изградили полимерну лабораторију за истраживање. Ово задржава будућу предност технологије и истраживања нових производа.

Шангај АППП изложба
ДЕРФЛЕКС вредни купци

ДЕРФЛЕКС вредни купци


ДЕРФЛЕКС је у дигиталној штампарској индустрији већ више од 15 година, има клијенте преко 100 земаља.

Пратимо сва наша наређења од ПИ, производње, испоруке и након продаје.

Све наруџбине са строгом контролом квалитета како би задовољиле захтеве клијената ..

20 фт контејнера
ПВЦ банера тврдо паковање цеви
прилагођени лого и етикетаIstraga