ПВЦ Фронтлит материјал за банере за билборд

ДЕРФЛЕКС производи и испоручује ПВЦ фронтлит банер за билборд. Уз добру затезну и пробојну чврстоћу, добру апсорпцију мастила, дугачак вањски живот наш банерски материјал на билборду ће конкурентно промовирати ваше пословање

Detalji o proizvodu

ДЕРФЛЕКС производи и испоручује ПВЦ фронтлит банер за билборд . Уз добру затезну и пробојну чврстоћу, добру апсорпцију мастила, дугачак вањски живот наш банерски материјал на билборду ће конкурентно промовирати ваше пословање

PVC coated frontlit

ПВЦ фронтлит баннер ролне


hot laminated frontlit

500Д фронтлит баннер материјал


frontlit banner material

ПВЦ предњи премаз банера


Вањски билборди углавном се односе на аутопутеве, укључујући аутопутеве, урбане путеве, надвожње и друге главне секције дуж високих билборда.

billboard banner material

оутдоор биллбоард


outdoor banner rolls

билборд на путу


solvent banner material

градски билборд

Предност билборда

Билтен за противваздушну артиљерију обично се гради на градским путевима и на покрајинским и националним аутопутевима гдје су концентрисани аутопутеви или људски саобраћај. Због великих димензија високих висина, оглашавање чини више привлачним и континуираним, да привуче пажњу више људи. У комбинацији са вишедимензионалном визуелном, вишеструком креативношћу у боји је врло шокантно, људи се осећају импресивно, импресивно. Истовремено, рекламни плакат против вјетра има карактеристике једнократне инвестиције за живот, а може имати право власништва и право кориштења као кућа. Може се продати и изнајмити, тако да је бољи избор за фиксне инвестиције.


ДЕР Нови материјал је један од водећих Кина пвц фронтлит баннер материјала за произвођаче и добављаче билборда, са професионалном фабриком, ми смо у могућности произвести квалитетан пвц фронтлит баннер материјал за билборд по конкурентној цијени, а ми увијек можемо понудити производе за продају . Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga