ПП Роллуп Банер Материјал

ПП ролл уп баннер: ПП синтетички папир се широко користи у роллуп баннер ПП синтетички папир је другачији од популарног природног папира, има предност водоотпорне, прашине, отпорне на хабање, добро хабање. Иако има предност добар учинак штампе, који се може штампати уобичајеним мастилом. То...

Detalji o proizvodu

ПП ролни банер: ПП синтетички папир се широко користи у баннер-у

ПП синтетички папир разликује се од популарног природног папира, има предност од водонепропусне, прашине, отпорне на хабање, добро хабање. Иако има предност добар учинак штампе, који се може штампати уобичајеним мастилом. Може се широко користити на рељефној штампи, офсет штампи, ротогравој штампи, ситоштампу, док се златно штампање, резање, бушење и савијање и сл.

Апликација:
позадинска картица, самољепљива трака, плакат, фотографски папир, за кућну лампу, зидни графикон, каталог производа, поклопац за књиге, мапу, самољепљиву етикету, етикету за етикете, наљепницу у моделу, банер ад, висеће торбе, налепнице за авио превозник, наљепница за етикете, врећица за лого, материјал за спајање на површину, папир за отпустање, основни папир за инкјет, поклон папир, картон за паковање папира, папир за изолацију материјала, заптивну заптивку контејнера.

ДЕРФЛЕКС производи:

ДПП180С: папир папира 180миц

ДПП08ецо: ПП папир 180мц, висока густина, без цурлинга

ДПП-290: ПП папир 290 г / м2


Istraga