Перфорирани винилски банери за дигитално штампање

мрежни узорак доноси тежину до 8оз, што чини веће величине једноставним за руковање. Перфорирани винилски банери су идеални за продавнице и локације на којима не желите да се видљивост потпуно покрије, али желите попуњен приказ споља. Штампајте перфориране винилске рекламне траке и за возила - могли бисте да видите савршено изнутра и добијете лепи приказ споља.

Detalji o proizvodu

Перфорирани винилски банери за бизнис

Ако вам је потребан Месх Баннер који ће се дуго времена користити на отвореном простору, а нарочито између два пола у ветровитим условима, наши Цустом Месх Винил Баннерс су савршени избор за беспрекорну употребу. Перфорирана природа Миш Винила омогућава ветру да лако пролази без ухваћивања у банеру и прерано оштећује. Још једна од сјајних карактеристика Месх-а је његов семи-прозрачни квалитет, који вам омогућава да делимично видите кроз њега. Поред ваздуха, перфорирана мрежа омогућава и више светлости и звука.

Mesh Vinyl Banners

large mesh banner material

mesh banner roll

Направљен од истог јаког винил материјала као наши банери од 13оз нема компромиса у снази; мрежни узорак доноси тежину до 8оз, што чини веће величине једноставним за руковање. Перфорирани винилски банери су идеални за продавнице и локације на којима не желите да се видљивост потпуно покрије, али желите попуњен приказ споља. Штампајте перфориране винилске рекламне траке и за возила - могли бисте да видите савршено изнутра и добијете лепи приказ споља.


ДЕР Нови материјал је један од водећих Кина перфорираних винил банера за произвођаче и добављаче дигиталне штампе, уз професионалну фабрику, у могућности смо да производимо висококвалитетне перфориране винилске транспаренте за дигиталну штампу по конкурентној цијени, а ми увек можемо понудити производе за продају . Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga