Перф Виндов Винил

Очистите фокусирани перфорирани прозорски винилис јединствени, прилагођени штампани материјал који приказује рекламу у пуној боји док одржава прегледну видљивост.

Detalji o proizvodu

Перфорирани винил трансформише твој Виндовс

Цлеар Фоцус перфорирани прозорски винил је јединствени, прилагођени штампани материјал који приказује рекламе у пуној боји док одржава видљивост видљивости. Материјал има лепљиву подлогу за уградњу на спољашњем делу прозора. Омогућава вам да видите изнутра из вашег прозора и својим клијентима омогућите да виде спољашњу графику. То је идеалан материјал за прозорску графику великих димензија, пошто је процес примене изузетно једноставан. Медији се уклапају и отклањају лепљиве леђа који би требало наносити на глатку, чисту и чисту површину за оптималне резултате. Перфорирани филм се може повући и поново позиционирати током апликације, па ако грешите, лако је поправити.

ПВЦ перфорирани винил филм

Перфорирани прозори

види кроз винил


Још један разлог за наручивање Оне Ваи Висион је додавање приватности. За пословне просторе као што су бање и медицинске канцеларије које не желе пратити очи у својим прозорима, Оне Ваи Висион је савршено решење. Пацијенти и клијенти још увек могу да виде, али је тешко за оне који су ван ваше зграде да виде. Осим тога, светло и даље пролази кроз перфорације у материјалу, док унутрашњост прозора изгледа као да је примењена танка приватности.


Прозори са продавницама могу се искористити како би потенцијалним купцима пружили одличан први утисак, иако промовишу бренд вашег продавца онако како је био намијењен. Ова апликација постаје веома популарна међу трговцима на мало и луксузним брендовима. Специфичне апликације за перфорирани прозорски винил обухватају:

Прозори возила

Унутрашња стакла

Вањски стаклени прозори

Унутрашња стаклена врата

Вањска стаклена врата

Остале апликације стакла

Многе компаније такође инсталирају перфорирани прозорски винил како би сакрили неред од преуређења или реновирања. Корисно је када се припремате за отварање нове продавнице или претварање простора у складиште.


ДЕР Нови материјал је један од водећих произвођача и добављача из Кина винила од винила, са професионалном творницом, у могућности смо да производимо висококвалитетни перил винил по конкурентној цијени, а увек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga