Dom > Новости > Sadržaj

Ланене платнене платнене платнене платне од УВ лана

Apr 10, 2020


Ланено платно од платнајенаноси се на специфичну крпу подлогу како би се спречило продирање уља, растварача, воде и другог премаза за подлогу, која се користи за цртање платна за уље. Пресвучене тканине које се користе за инкјет сликање, фото снимке, унутарњу и вањску рекламу, свјетлосне кутије итд. Такођер се називају платнима за уље на платну. Крпа од хемијских влакана је класичног кинеског стила, погодна за дигитални УВ штампање.

linen fabric(2)

0010010 нбсп;

Штампање у спреју: фотографије венчања, личне фотографије, слике у копији, уређење ентеријера, изглед места изложбе, позадине за приказ робе, надстрешнице за врата, роло врата, натписи продавница, профили компанија, плакати, унутрашња и спољна реклама, светлосне кутије.

0010010 нбсп;

ДЕРФЛЕКС има три платна за вас

0010010 нбсп;

1. Ланена платнена тканина:

0010010 нбсп;

Велика чврстоћа, мало издужење, отпорност на корозију, није лако плијесни, против прљавштине и брзе влаге. Ланена тканина је стабилне величине и издржљива за складиштење. То је традиционална одлична платнаста подлога.

Ланена крпа је стабилних величина, изузетно јака, отпорна на влагу и трулеж, није плијесна, крхка и издржљива за складиштење, изузетно ниска издужења, ријетко је лабава под стресом, лагана и флексибилна, отпорна на ударце, пуни вањске силе и може се прилагодити ширењу боје, Може се испоручити, бољи од осталих материјала, најприкладнија подлога за стварање уља на платну.

0010010 нбсп;linen fabric

2.платнена тканина од полиестера:

0010010 нбсп;

Хемијска влакна (полиестер) имају изванредне перформансе као платно. Памучна тканина израђена је од памука и полиестера. Памучна тканина је јача од памучне тканине. Погодно за инкјет фарбање.

0010010 нбсп;

3. 100% памучног платна:

0010010 нбсп;

Карактеристике 100% памучног платна: мат, високе резолуције, водоотпоран, погодан за атељее, унутрашње и спољно оглашавање, позадине, унутрашња декорација уљаним сликама итд.

4

0010010 нбсп;

Ако желите сазнати више о нашем памучном платну, слободно нас контактирајте, волио бих вам понудити више информација о њему.


0010010 нбсп;