Dom > Новости > Sadržaj

Прозирно ПВЦ меко стакло

Aug 23, 2020

Схангхаи ДЕР Нев Материал Цо., Лтд је професионалацТранспарентноПВЦграмофонска плоцаГГ амп;ПВЦ церада од тканине материјалпроизвођач и извозник у Кини, који се бави дизајном, развојем и производњомодзавесе за врата, столњак, под и индустријске грађе.

Прозирни ПВЦ филмнаправљен је од поливинилхлорида, а додају се и други састојци који побољшавају његову отпорност на топлоту, жилавост и дуктилност.

clear PVC

Користите прозирне ПВЦ екране за израду сјајних привремених преградних зидова у било којој апликацији. Јасне индустријске завесе израђене су од флексибилних и ојачаних ПВЦ листова који се лако клизе омогућавајући несметан приступ тамо где је то потребно. Могу се направити према вашим захтевима, са ушицама на врху, дну и клизачима или са чичак тракама или патентним затварачима.

PVC glass

Карактеристике производа:

1) транспарентно и супер јасно,

2) водоотпоран

3) уље доказ

4) против плесни

5) добре перформансе против старења,

6) добре перформансе против цурења,

7) отпорност на киселу корозију

Произвођачки број

Спецификације

Ширина

ДТС-02

Супер прозирни винил, дебљине 0,2 мм

1.02-1.83M

ДТС-05

Супер прозирни винил, дебљине 0,5 мм Отпоран на смрзавање

1.02-1.83M

ДТС-08

Супер прозирни винил, дебљине 0,8 мм Отпоран на пламен

1.02-1.83M

ДТС-20

Супер прозирни винил, обрада ФР дебљине 2 мм

1.02-1.83M

soft glass PVC sheet

ДЕР је професионална индустријска индустријаПВЦ меко стаклопроизвођач, наши производи се промовишу. Ако сте дистрибутерИндустријске пластичне ПВЦ завесематеријала и ако имате било каквих питања или захтеваПрозирне ПВЦ ролневелепродаја, слободно нас контактирајте. ВхатсАпп +8615821774106 Е-пошта joyce@derflex.com