Dom > Новости > Sadržaj

Фотограф, свјетлуцави, светлосни филм, који се може исписати

Apr 23, 2020

Фотограф, свјетлуцави, светлосни филм, који се може исписати

ПроизводФотолуминисцентни светлосни филмИме:

Супстрат производа: ПЕТ

Транспарентност производа: Прозирна, потпуно транспарентна

Кориштено мастило: боја на бази воде и пигментна тинта

Дебљина производа: 0.10мм

Тежина производа: 180г /

Боја производа: млечно бела, прозрачна

Употреба производа: украсне слике, рукотворине, путокази, који се често користе у аеросвемирском геодетском снимању и мапирању, изради плоча за штампање, тобоганима, светлосним кутијама или другим ефектима прозирне слике.

Photoluminescent Luminous Film

Тхесветлосни штампарски филми његова метода производње су светлуцави филм за штампање реализован по следећој шеми. Главна структура састоји се од слоја мастила, фолије, лепљивог слоја, светлосног слоја и слоја мастила. Основа филма израђена је од равног прозирног материјала или нетранспарентног материјала са глатком површином, чврстом и јаком еластичношћу. Прозирна база филма може се користити за прављење филма са двостраном функцијом штампања. Лакоћа, када се светлосни материјал обрађује на једној страни филма, може се видети и са друге стране, што пружа услове за двострано штампање, а такође има добру равност и крутост. Непрозирни материјали могу се одабрати између папира, пластичних листова итд.

Photoluminescent Luminous Film(1)

Карактеристике производа:

1 Одлична водоотпорна функција, након штампања није потребна површинска обрада, обе имају добру водоотпорну способност и тврде тачке, погодне за графику и текст у једној плочи;

2 Светла употреба собе, оно што видите је оно што добијете;

3 Високи контраст, високе дефиниције; подржава излазни ефекат фото-нивоа резолуције 5760дпи, може се користити за висококвалитетни излаз слике на нивоу фотографије.

4 магла: ГГ лт; 0,05Д;

5 Максимална густина: ГГ гт; 3.0Д;

6 Стабилне перформансе, дугорочно ефикасне, без промене у афинитету мастила.

7 Физичко директно снимање, 100% пренос, без хемијске реакције, обрађен јединственом високотехнолошком методом, филм се неће залепити један о другоме када се међусобно сложе, чиме се ефикасно решава проблем дугорочног складиштења штампаног филма.

Photoluminescent Luminous Film(2)

Ако желите да сазнате више о нашемСветлосни филмслободно нас контактирајте.

Мој е-маил:janet@derflex.com

Мој ВхатсАпп: +8618701920943