Dom > Новости > Sadržaj

Прозирни столњак од ПВЦ-а

Jun 19, 2020

Прозирни столњак од ПВЦ-атакође познат каоПрозирни столњак од ПВЦ-а, је нова врста производа направљеног од ПВЦ материјала. Кристално је чист и прозиран. Зове се меко стакло. Отпоран је на високе температуре и абразије, користи се за заштиту столова као што су столови за столе од трења и опекотина, као и за одржавање изгледа столова, столова за каву и других радних плоча. Посебно штити мермерне и стаклене плоче, плочице од пуног дрвета и обојене столове.


Clear PVC tablecloth


јасан пвц филм, који има функцију високе отпорности на топлоту, отпорност на хладноћу, јаку киселинску отпорност, алкалну отпорност, отпорност на јак притисак, антистатички, отпорност на ударце, затезање, анти-старење, добар пролазак светлости и дуг радни век; подешавање производње се може извршити према захтеву.

Transparent PVC tablecloth

Водоотпорни бистри ПВЦ столњак

-Користи се за украшавање стола и канцеларије.
-Користи се као заштитни врхови од трења и опекотина.

- Да се ​​користи уместо стакла.

СлужбаЈасни ПВЦ производи

1) Професионални производни тим са искуством преко 15 година;

2) строг КЦ систем за прављење конзистентних производа;

3) на свако питање или упит биће одговорено у року од 8 сати;

4) Било који проблем квалитета би био повраћај новца са 3 радна дана

Waterproof Clear PVC Tablecloth

ДЕР је професионаланјасан произвођач пвц листова,наши производи су у промоцији. Ако сте дистрибутерПрозирни ПВЦ винилни столњаци, илиКристално чиста ПВЦ тканина за столњаки ако имате било каквих питања или захтевајасна пвц рола, слободно нас контактирајте.