Dom > Знање > Sadržaj

Prenos ofset mastila

Sep 10, 2015

1, prelazi sa perom Roler za naliv perom. Mastilo naliv perom i mastilom valjaka uvek ostati u dobrim kontakt da prave mastilo je mastilo ravnomerno šire. Ovo prvenstveno zavisi od svojstva "rheological" od mastila: thixotropy nije prevelik stres prinos ne sme biti suviše visoko na viskoznost ne treba da bude premala, ne prekratko, rheology je mnogo bolje, i tako dalje. Ako mastilo naliv perom dobit vrednosti u visoko viskozni malom, pod kojim jadni mastilo, zbog nedovoljne prianjanje od od mastila rolera, tako da uvek mora da su kopati mastilo da osigura dobar kontakt između mastilom i perom valjaka, ili kao rezultat mastilom i perom Roler štampanje uzrokovano lagani bivši duboko svetlosti. Takođe, imajte na umu da mastilo u fontani mastilo rezerve, da ostane u određenom opsegu, u Meksiko pod uniformu.

2, transfera mastilo od mastila valjaka za pokret. Rolnice su povremene rotaciju, tako izlazni mastilo Roler mastilo uvek zakrivljenu orkestra iz mastila zbog ofset mastilo, mastilo širina se mogu prilagoditi. Štampanje obraditi, tankim perom sloj, širinom pera je usvojio, umesto da gustom, uske mastilo kontro prošao dobar članak, može biti umoran tako da najkraćem mastilo. Nakon prenosa mastilo od mastila Roler u Roler, često sa perom Roler za samo nekoliko sekundi ekstrudiranje, makaze, napetosti, fraktura, možete brzo da me pobedi, zavisi i mastilo roll broj i da li je razumno prečnik svaki prime, mastilo red, voda-perom saldo, površinski Samolepljive sile Roler su dobre.

Pomak novinare pisanje perom sistem, uglavnom long-perom, i da je koristi više od 10 više Roler perom da biste dovršili prenos. Rokeri iz pekare i osciluju valjaka osno, izazvat mastilo od strane određenih radijalni i aksijalni Šering stres. Procesom prenosa mastilo, kroz ceрenja valjaka emituje mnogo toplote, tako da je u porastu temperatura perom, kao što su biljke temperaturom od 25 sati, kontinuirani operacija mašine za pola sata, mastilo na valjaka će dostići 40 ~ 50.

3, prelazi sa valjaka za izradu slika tablice. Ofset štampe, prvi vodeni Roler mokre tanjir, a onda valjaka i tablice da dopre do malo mastila na teren. Opšte postavke grafičkog filma za 1mm, prestani mastilo na prazan deo mastilo na valjaka. Ako štampanje prazan deo tanka vode film, prljavi, voda film pregusto, emulsified perom će predoziranje. Pa vodovod previše nauditi rukopisne Roler prolaz mastila na teren od strane neke efekte, zato obavezno kontroliše balans.