Dom > Знање > Sadržaj

Štampanje u boji sekvence

Sep 10, 2015

Jednobojna štampanja boja sekvenca u prošlosti, uvek duž žuta je boja crvena, plava, mastilo, boja sekvence, više teško da potpiše zuta, crvena Edition štampani uzorke, posebno žuto-verzija prvi, se odnosi na odštampanog reprodukcija i reprodukcija u boji. Ako štampanje, preduboko žuta štampa boju kože znakovi nemaju smisla za vitalnost, a kuća stara kao hram, teško je prihvatiti da ako žuta štampanja Iak, reproduktivne slike wizened bez svetla, ton je pristrasno plave i Purpurno, nije lepo. Žuta verzija reda za potpis, postoje dva glavna razloga: prvo, odbrane ćelije u retine ljudskog oka, žuta je sposobnost da razlikuje minimum; drugi je ne razumem ljude na ulje upija papir, nedostatak testiranja, veličinu kontrole, često rezultira preduboko, predebeli bolesti.

Dupli boja sekvence boje žuta i plava u istom procesu štampanja, staklo plavo-plava boja filter efekata, lakoću identifikacija žuta verziju filma debljine mastila PRIKLADNOSTI. Ali dve boje jer je mokra mokra steka štampanja, često u dim i dva roga ne vlada na duplo, a, b kada ovaj zahtjev u procesu dizajna, promena boje sekvence riješiti.

Četiri ili više boja sa više boja pomak novinare, tri boje mokar mokro steka štampanja, tako boja sekvenca se temelji na vrste viscidity, koji je organizovao iz visokog na niski, ili inverzni štampanja mana može doći, pa mastilo tamnije boje bolesti. Ponekad možete imati prvi par boja, b, a boja da izvršite potrebna podešavanja.