Dom > Знање > Sadržaj

Papir torbu štampanja zavisi od kvaliteta procesa štampanja

Sep 10, 2015

Dobro zanat i veštinama za papirnu kesu štampanje je veoma važno, koji je duboko utiče na kvalitet papira torbu štampanje. Takođe je ključni proizvođači da papir torbu štampanja tržištu, smo zauzvrat od pigmenta, Binder, vreme sušenja dijeliti neke sposobnosti/papirnu kesu štampanje proces.

1. pigmenta иestica veličinu i njena distribucija
Iako mastilo kapilar akcijom je formiranje značajnih faktora štampanja Glos, međutim, rasprљeni Države očigledno veličine čestica pigmenta su važnije, to direktno određuje stanje kapilarnog mastila. Stoga, malo pigmenta čestice razlaz Pa, da se formira glatka mastilo, takođe biti vrlo korisna za poboljšanje papirnu kesu štampanje Glos.

2. viskoznost binder i pigmenta sadržaja
Na osnovu interfejs hemije, kapilarnog Propustljivost i viskoznost u rikverc, permeation smanjuje sa povecanjem viskoznosti. Čestice pigmenta mastilo strukturi kapilarnog mrežni obrazac je značajan aspekt štampanja sjaj za usne. U reljefnog trenucima, mastilo je prisiljen na papir u celini u okviru veće pore; Nakon otisak, vezu materijala izolovani od mastila, papira manjim porama. Stoga, mastilo film odvojenosti kapilarnog veličina određuje prirucniku. Kapilarnog zadržavanja Binder binder u pore papira od štampanja pritisak je mnogo veća.

3. sušenje vremena
Ubrzano sušenje mastila na papiru možete da smanjite količinu binder u pore papira, čime bi poboljšanje mastilo sjaj i glatkoća. Mastilo Glos visoke znači da relativno visok stepen metalni površina, da ljudsko oko mogli da vidite u većini slučajeva površinski odraz Belo svetlo na znatno manje nego na izmaku zapis olovkom za usne, veća boja zasićenost. Visoki sjaj otisci izgledaju življe, puni boja. Najviše mastila spot boje mastila štampanje je prozirna ili neprozirna, u izboru mastilo formulacijom, ali takođe prema trenutnoj situaciji uzimajući u obzir efekte transparentnost sloj mastila za štampanje sa spot bojama.