Dom > Знање > Sadržaj

Ofset svojstva

Sep 10, 2015

Ofset štampe je štampanje pomoću principa ulje i voda se odupremo jedni na druge, na jednom tanjiru. Grafički deo kapljice ulja, prazan deo ulje za odvod vode, ovo je ono što je sigurno od ofset se razlikuje od drugih štampanje, je takođe ključna tehnologija ofset štampe tehnologije.

U slučaju štampanja stranice mastilo i vodom, prenos mastilo valjaka u kontaktu sa vodom, zbog velike brzine rotirajućeg valjaka, pod kompresija mašine, vode pomešane sa perom, rezultiralo mastilo emulsification, emulsification normalno štampe na razumnu vrednost. Ofset zapravo koristi principe ulje i voda se odupremo jedni druge i koristi karakteristike emulsified ulje, bazi vode. Prema eksperimentalni materijal, pomak generalno tokom uobičajeno štampanje, razumno mastilo emulsification, voda čini oko 20 ~ 25%, domaće aparata, zavisi od operatera veštine i iskustva da odluči, koji sadrže nestabilnim faktorima, takođe povećava mogućnost otkazivanja.

Pomak voda nije čista voda, PVA vodu koja sadrži fosfata, chromate, korozija rasporeda je veliki, korozije na prazan deo stranice oba zrna i kontinuirano širenje slane slojeve, korozije i deo osnovnu boju, smanji stopu za љtampanje. PS verzija u vodu i kupanja u prahu sadrži više od 10 vrsta hemijskog sastava, kupanja agent pripadaju je blago kisela, sa čisto, korozija tanjira je izuzetno redak.