Dom > Знање > Sadržaj

Ofset mastila za prenos

Sep 10, 2015

1, konvertuje iz štampe tanjira cebe. Zbog ofset štampe je indirektan štampanja, štampanje verzija grafički deo mastilo mora nakon gumeni tkanine za prenos na štampač stvarno površinski, pa zahteve gumeni tkanine površina da ima dobro učinka pro-ulje, i veoma malo vode, gumeni tkanine i štampanje verzije Zhijian da je razuman, a uniforma pritiska, štampanje verzija grafički deo gumeni tkanine transfer Shi, štampanje grafički deo verzija takođe da sačuvate deo perom , da se zaštite uloga je ne podcenjena od, ne nedostaje od.

2, prenos iz okvirne supstratom. Kada bi trebalo uniformu utisnuta mastilo prenos iz okvirne za štampanje, pritiska izmedu cebe i podlozi. Mastilo svojstva podlogama, sama je dobro, i vi imate dovoljno snage, površinu treba glatko, uniforma debljine kako bi se isprintati dobar proizvod. Zapadne Namaћi prenos mastila na podlozi površinu i mogu biti podeljeni u tri koraka: utiskuju sloj mastila i kontakti za prenos supstratom rano. Utisnuta mastilo slojevi su stisnuo u ulozi, tablice pod pritiskom, mastilo je prisiljen na pore površine supstratom neujednačen.

Kavitacija fenomena, kao i postupak mastilo sloja pauze. Javlja se depozita zbog Centrifugalne sile i Kavitacija fenomena mastilo sloj istezanje frakture, ali je prebacio je na svojstva dobar kupanja mastila na površini supstratom, deo postupak mastilo na površinu supstratom.? utisnuta kontro po odvajanju, prenos utiskuju mastila na povrsini supstratom preko kapilarnog adsorption, nastaviti da prodre u novinama. Glatka površina, upija malu količinu supstratom, utiskuju mastilo sloj može biti adsorbed na površini supstratom, većina afinitet za supstratom površina za štampanje mastilo, uzmi brže od mastila i supstratom molekuli od strane Intermolecular snaga.