Dom > Знање > Sadržaj

Ink kako jednobojni kvalitet štampanja

Sep 10, 2015

Možda u očima većine ljudi, jednobojna štampanja štampanje koverti i uzorke boja nego jednostavan proces, mastilo su zahtevi relativno nizak. Ali u praksi, štampanje jednu kovertu štampanje zahtevi nisu ponestaje mastila, mastilo uzorak modulacija za jednobojna kvalitet štampe je veoma visok.

Zbog polaritet mastila apsorpcije je jači, mogu da promovišu emulziju proizvodnje, mastilo viskoznost će povećati svoje kohezije, naime viskoznost mastila poboljšati prianjanje sila između molekula. Stoga, uzorke boja prilikom štampanja, da budu otporni na vodu sposobnosti poboljšane, a viskoznost mastila tokom procesa štampanja mora prilagoditi tako da postignu pogodne za printability, emulzije mastilo. Profesionalci će rasporediti u tinti, dodatkom odgovarajuće kontrole nad lakova ne samo razreрeno mastilo, ink tokova povećavanjem viskoznosti, koheziju slabi, mastilo, voda, izazvat emulziju za proizvodnju.

Od pigmenta mastilo, mastilo od različitih boja, razlikuje od pigmenta prirode, određuje svojim emulsifying vrednost razlikama. Kao što: napravljen od ugljen Crna pigmenta mastilo, emulzije mali, lako emulsified, koji je uglavnom ugljen mastilo je imati dobar hydrophobicity o tome. Jezero pigmenta, napravljen od mastila, jer pigment Lithopone i drugih pigmenata sa hidroksid aluminijum, aluminijum Hidrofilne, mastilo struktura lako može biti oštećen tokom procesa štampanja, pigment čestica može da igra ulogu emulsifying agenta, jer mastilo emulziju.

Efekti pomoćnih materijala u uzorcima jednobojna štampanja. Obično mastilo dodavanjem sušarama priboru kao što je Lee, razbacani svetlo, podmornica agenata, sušarama se prvenstveno sastoje od metalnih sapuna i rastvorljiva zaostala voda so, ima jak hygroscopic, nego i dela kao potentan emulsifier. Dodala je sa obimom sušarama mastilom, može da ubrza sušenje ulja. Ali preterano dodaje će takođe imaju negativan uticaj, može izazvati emulsification sa perom i da smanji mastilo sušenja brzinama.