Dom > Знање > Sadržaj

Kako da uhvatite debljinu zapisa perom

Sep 10, 2015

1. od mastila prirode, magenta mastilo, crnim mastilom će biti deblja, praćen zeleno mastilo, Huang Mo, roze, svetlo plava, biti tanji.

2. iz rasporeda grafike distribucije, pri štampanju solidan veliki tanjir, mastila, polje verzija jedini ameliorate, nije lako izabrati, ali izdanja od žice, pitaj deblje za sprečavanje širenja dot dobitak, lepljenje mastilo.

3. iz vremenskih uslova, kada je temperatura visoka, mastilo aktivnost povećana, tako da bi se pravilno kontrolišu aktivnost od mastila bi trebalo deblje; Kada je temperatura niska, mastilo aktivnost pratio uzak, pa se zato tanji; Kad se vreme suv, mastilo takođe bi trebalo odgovarajuće razreрivaи.

4. iz perspektive mašina brzine, brzo mašine, valjaka za brzo pokretanje, stvara toplotu, mastilo aktivnost će se povećati, tako mastilo trebalo deblji, u suprotnom mašinski sporo valjaka pokrenut na toplote relativno je niska, pa mastila za odgovarajuće razreрivaи.

5. od glatkoća papir, papir površinski grubo, meko, upija kada mastilo biti vitkiji, dok je visok površinski glatkost, kompaktan, apsorpcija mala, mastilo bi trebalo da deblje, zbog tanke mastilo lako se prljavi bolesti.