Dom > Знање > Sadržaj

ДЕРФЛЕКС позадинско освјетљење УВ меког филма

Mar 05, 2017

ДЕРФЛЕКС УВ штампање меких филмова високе резолуције инкјет меког филма, основни материјални меки филм: мехки филмски плафони, познати и као флексибилни плафони, стретцхинг плафони, плафонске плафоне и Ла Пенг бигпок, основани деветнаестом вијеку у Швицарској, Људи Пољопривредно земљиште СЦХЕРРЕР (Фландерс. Сцхолес) 1967. да настави студирати и успешно проширити на европске и америчке земље, тржиште великих богиња, плафони од меког филма постали су пожељни материјал за плафонски материјал.

Меки филм је израђен од специјалног полихлоровиног алкенског материјала дебљине 0.18 мм, ниво ватре је ниво Б1. Меки филм се формира једним или више резова и завршава се са високофреквентним заваривањем. Меки филм мора бити мерен на терену након величине плафона, произведеног у фабрици. Стабилност меког филма на -15 степени Целзијуса до 45 степени Целзијуса. ДЕРФЛЕКС до висококвалитетних услуга и адекватног инвентара материјала и великог броја који задовољавају потребе развоја тржишта, увоза високофреквентног апарата за заваривање и изврсних поступака сакупљања прелијепих ивица, боље са купцем током трајања и инсталације захтеви, За главне компаније да обезбеде меки филмски плафон свеобухватног техничког савјета и подршке!

1. Гладак: плафон од меког филма има снажну перцепцију светлости, може да произведе сличан ефекат рефлектовања огледала.

2. Прозирни филм: таваница од меког филма била је млечно бела, прозирна. У затвореном простору у оквиру брзине преноса светлости од 75% може произвести савршен, јединствени украсни декоративни ефекат.

3. Сатин филм: меки филм неба светлост након гладак, укупан ефекат чистог, високог квалитета.

4. Кожна површина коже: површина плоче од меког филма била је пухаста, укупан ефекат високог квалитета, прекрасан, са изврсним перформансама апсорпције звука, може довести до топлог унутрашњег ефекта.

5. Метална површина: плафон од меког филма са снажном металном текстуром и може произвести перцепцију металне светлости са снажним ефектом гледања.

6. Основни филм: најранији тип плафона меког филма, светла боја је инфериорна са сатинским филмом, укупни ефект елегантне, најниже цијене. Кеел: плафон од меког филма који се користи за држање плафона меког филма, употреба екструдирања алуминијума, ниво ватре за А-ниво. Постоје три модела који задовољавају потребе различитих облика, уграђене кобилице у зидовима, дрвеном, челичном, гипсаном зиду и дрвеном зиду, погодне за различите грађевинске структуре. Кеелу је потребан само завртањ у складу са одређеним размаком, може се уредити равномерно, инсталација је врло згодна. Бочна страна: мала филмска велика богата, са полихлорованим хексеном екструзијом. Његов ниво ватре Б1. Заварена је око ивице меког филма велике оси, лако се плафонска мекана мембрана копча у посебном кобилицу.

ДЕРФЛЕКС УВ бацклит филм