Фронтлит Флек Баннер материјал за позиве на отвореном

ДЕРФЛЕКС професионално производи фронтлит флек баннер материјал за вањске знакове. Усаглашеност преноса светлости, добра апсорпција мастила, заједно са анти-УВ, знаковима ретардације и фабричком ценом, чини наше рекламне материјале за вањске знакове конкурентнијим међу конкурентима.

Detalji o proizvodu

ДЕРФЛЕКС професионално производи фронтлит флек баннер материјал за вањске знакове . Усаглашеност преноса светлости, добра апсорпција мастила, заједно са анти-УВ, знаковима ретардације и фабричком ценом, чини наше рекламне материјале за вањске знакове конкурентнијим међу конкурентима.


Главни производи:

ДВ1231: хладно ламинирани предњи материјал банера, 200Д * 300Д, 18 * 12, 280гсм (7оз)

ДВ1351-Х: вањски ламинирани предњи материјал банера, 300Д * 500Д, 18 * 12, 340гсм (10оз)

ДВ1552: материјал за банер високе чврстоће, 500Д * 500Д, 9 * 9, 440гсм (13оз)

ДД1188: баннер фронтлит са ПВЦ премазом, 1000Д * 1000Д, 18 * 18, 510гсм (15оз)

Материјал за банер ролна предњег слоја премазан ПВЦ-ом


Предности вањских знакова:

Спољни знаци значе широку публику спољашњих група, многи оглашивачки медији су одабрали кутије за спољашње светло. Спољне светлосне кутије рекламирају се кроз прву, огласну (публицистичку) колону, слике у пољу лигхт бок у виду рекламног садржаја. Већи од осталих штампаних огласа, фонтови су велики, веома увјерљиви.

Далековидност рекламних радова је веома јака и изузетно корисна за брзо и ефикасно савремено друштво. Људи у журби долазе и иду намјерно на даљину.

Обе особине су процјена постојања рекламног вијека, разлог због којег је брзи развој свјетлосних кутија и популарности корисника, то је због различитих облика оглашавања.

Спољне рекламне кутије које све више и више фаворизују многи бизниси, то је зато што има много предности.

црни бацк баннер фронтлитДЕР Нови материјал је један од водећих Кина фронтлит флек баннер материјала за произвођаче и снабдеваче спољашњих знакова, уз професионалну фабрику, у могућности смо да производимо висококвалитетни фронтлит флек баннер материјал за вањске знакове по конкурентним цијенама, а увијек Вам можемо понудити производе Продаја. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga