Фронтлит Баннер за Биллбоард

ДЕРФЛЕКС производи конкурентни предњи баннер за билборд, Уз добру апсорпцију мастила, живописне перформансе слике и фабричке цене, наш фронтленд банер фронтлита доносиће вам бољи посао.

Detalji o proizvodu

Вањски билборди углавном стоје поред аутопута, укључујући аутопутеве, урбане путеве, надвожње и друге главне путеве поред објекта.

ПВЦ фронтлит банер је главни материјал за штампање рекламне слике на билборду. Са више од 15 година искуства у производњи предњег материјала банера , ДЕРФЛЕКС је основао квалификовани истраживачки и производни тим за фронтлит билборд банер .


frontlit banner for billboard

фронтлит баннер за билборд


billboard banner

рекламни банер фронтлит


billboard flex banner

спољни материјал билборда


ДЕРФЛЕКС фронтлит банер за билборд са следећим предностима:

  1. Висока отпорност на кидање и рушење: уз примену високих предива, ДЕРФЛЕКС је у стању да производи јачи материјал за банер билборд .

  2. Добре перформансе слике: Са професионалним искуством у производњи, ДЕРФЛЕКС фронтлит баннер материјал усваја сепрате састав сировина за различите земље у различите сезоне, како би се направиле исте добре перформансе.

  3. доследан квалитет: За поруџбине од истог купца користимо исту календеру, исту ламинациону машину, исту сировину како бисмо направили исти исти предњи банер производ истог квалитета.


ДЕРФЛЕКС производи и испоручује предњи банер за билборд у више од 90 земаља широм света. Конзистентни квалитет и конкурентна цена добила је добру репутацију међу купцима.


Ако имате интересовање за наш фронтлит банер материјал за билборд , молимо контактирајте нас слободно.

ДЕР Нови материјал је један од водећих банера за предњи панели Кина за произвођаче и добављаче билборда, уз професионалну фабрику, у могућности смо да производимо висококвалитетни банер за предбиљежбу по конкурентној цијени, а ми увијек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga