Ватроотпорна церада за електрично заваривање

ватроотпорна керамика за електричну заваривање Уопштено говорећи, тканина за ретенцију ватре се односи на ватроотпорну цераду. Све тканине с великим ватроотпорним карактером могу се дефинисати као ватроотпорне тканине. Перформансе 1, за ниску температуру од -70 степени Целзијуса до 230 степени Целзијуса 2, отпорности на озон, кисеоник, светлост и климатско старење, теренска употреба отпорности на временске услове, живот може да достигне 10 година 3, са високим перформансама изолације, диелектричном константом 3-3,2, напоном кварења 20-50КВ / ММ

Detalji o proizvodu

електрична заваривачка ватроотпорна церада

Генерално, тканина за ретенцију пламена се односи на ватроотпорну цераду

Све тканине с великим ватроотпорним карактером могу се дефинисати као ватроотпорне тканине


Перформансе

1, за ниску температуру -70 степени Целзијуса до 230 степени Целзијуса

2, отпорност на озон, кисеоник, светлосно и климатско старење, употреба на терену временске отпорности, живот може да достигне 10 година

3, са високим перформансама изолације, диелектричном константом 3-3,2, напоном круга 20-50КВ / ММСтаклена влакна стакла
силиконско обложено влакно стакло
ватроотпорна церада за електичко заваривање
ватроотпорна церада за електичко заваривање

Главна апликација:

1, електрична изолација: силиконско обложено влакно стакло има висок ниво електричне изолације, може издржати високонапонско оптерећење, може се направити од изолационих тканина, кућишта и других производа.

2, неметални компензатор: стаклопластично стакло од ПВЦ-а може направити флексибилни прикључни уређај цевовода, који може да реши оштећења плинског термичког проширења силиконске тканине има отпорност на високе температуре, отпорност на корозију, отпорност на старење, висока еластичност и флексибилност користи се у нафти, хемијским, цементним, енергетским и другим областима.

3, антикорозивна: стаклена влакна обложена силиконским гумом , може се користити као цевовод, чувајући унутрашњи и спољашњи антикорозивни слој, отпорност на корозију, високу чврстоћу, идеалан је антикорозивни материјал.

4, у осталим областима: материјали структуре мембране од стаклених влакана обложени силиконским гумом могу се користити у грађевинским материјалима за заптивање, високотемпературним антикорозивним транспортним тракама, материјалима за паковање и другим пољима.

5, може се користити као ватроотпорна завеса .


Istraga