Папир за сублимацију боје

Секција папира за инкстеч пренос топлоте је као сендвич. Горњи слој је функционална облога која апсорбује боје и одваја боје, смештене у средини основе папира, која је отпорна на упадање на дну. Ова трослојна структура рационалне подјеле састава инкјет сублимационог папира, индикатора са употребом побољшаног папира попут ефекта, иначе ће доћи до таквог проблема који је изложен.

Detalji o proizvodu

Шангај ДЕР Нев Материал Цо, Лтд је професионални произвођач и извозник папирних сублимационих боја у Кини, који се бави дизајном, развојем и производњом суб-папира за бојење


1, Увођење сублимационог папира за премазивање боје

Секција папира за инкстеч пренос топлоте је као сендвич. Горњи слој је функционална облога која апсорбује боје и одваја боје, смештене у средини основе папира, која је отпорна на упадање на дну. Ова трослојна структура рационалне подјеле састава инкјет сублимационог папира , индикатора са употребом побољшаног папира попут ефекта, иначе ће доћи до таквог проблема који је изложен.


2, Предност   сублимацијски папир за штампање

Пренос сублимације је портрет портрета, пејзажа, текста, итд. Користећи реверсни начин огледала за штампање штампача на сублимационом папиру. Наравно, штампач треба да користи инкјет штампач и да је опремљен одговарајућим мастилом за пренос топлоте , када су опрема за пренос топлоте и опрема загрејана на 200 ° Ц или тако, топлотни трансфер мастила из сублимационог папира у облику гасификације у подлогу, Као текстил, порцеланске чаше, порцеланске плоче, порцеланске плоче, метални реалистицки облици су тако инфилтрација, ова боја слике, графика реалистички трансфер на подлогу је веома нови процес

Високо квалитетна сублимацијска графика преноса боје, богата и њеног ефекта може бити упоредива са штампањем, пренос сублимације је врућ на високој температури, тако да се маса за пренос топлоте загрева у објект, кондензат након формирања сјајних слика. Због тога су производи за пренос топлоте издржљиви, слика се неће пасти, пуцати и избледети. Папир за топлотни пренос може бити равномеран, адекватна апсорпција топлотног трансферног мастила, на високој температури и постојање апсорбованог мастила за пренос топлоте потпуно се ослобађа од папира, брзина дисперзије од 95% или више, боја пренета на материјал.


3, Спецификација сублимационог папира

Сублимација трансфер инкјет папир за папир обично коришћене спецификације: Ширина: 0.42м; 0.61м; 0,914м; 1.118м; 1.3м; 1.6м; 1.62м (може се прилагодити према захтевима корисника) Дужина: 50м; 100м (Може се прилагодити према захтевима корисника) Тубе од: 76мм (3 инча) Сублимација трансфер инкјет обичан папир обично кориштене спецификације: А4: 21цм * 29.7цм, А3: 29.7цм * 42цм


dye sublimation papers on sale боја суб папир


dye sublimation paper manufacturer

папир за сублимацију боје


dye sublimation paper wholesale

папир за сублимацију боје

4, Примена   сублимационим папирима

Топлотни сублимацијски преносни папир за штампање с , све врсте преноса топлоте, серије термичких трансфера дизајниране за производњу услуга обраде на једном месту, овај производ може бити било који текстил на пренос топлоте, трансфер сублимације, завршна слика јасна, светле боје, мекана, производ Погодан је за одјећу, обућу и шешире, јастуку, подлогу за миш, траку, торбу, пртљагу, столне простирке, слике, заставе, пешкири и тако даље.


Сублимацијски папир за штампач

dye sublimation paper supplier

топлотни сублимацијски папир


sublimation printing paper supplier

сублимација папира


sublimation printing papers manufacturer

сублимацијски папир за пренос топлоте

Сублимацијски папир за тканине

heat sublimation papers supplier

топлотне сублимације


papers sublimation supplier

папира сублимација


sublimation heat transfer papers manufacturer

сублимације за пренос топлоте

Сублимацијски папир за пирографски папир

dye sublimation paper wholesale

папири за сублимацију боје


dye sublimation transfer papers wholesale

папир за сублимацију боје


dye sublimation transfer paper on sale

папир за сублимацију боје

Сублимацијски папир за дигитални пирограф

dye sub papers supplier

боје подлоге


sub transfer papers supplier

суб трансфер листови


sub transfer paper on sale

суб трансфер папир

5, служба   документи за трансфер сублимације

Овај производ се може пренети на било који текстил, топлотни сублимацијски трансфер, завршену слику јасну, светле боје, мекан, тродимензионални смисао, никад не бледи; производи за одјећу, обућу и шешире, јастуку, подлогу за миш, траку, пртљагу, столне подлоге, слике, заставе, пешкири и тако даље производи за текстилне производе.

Може бити у било ком текстилу о преносу топлоте, трансферу сублимације, завршној слици јасне, светле боје, меког, тродимензионалног осећаја јаког, никад не бледи и дуготрајног ефекта, често прање неће пасти или нестати, стабилан квалитет, без штампе Феел и тако даље


ДЕР је професионалан   топлотне сублимације   произвођача, наши производи су у промоцији. Ако сте дистрибутер   суб папир или сублимацију папира , а ако имате било каквих питања или захтјева за сублимацију за пренос топлине, слободно нас контактирајте.

Istraga