Дигитална сублимација тканина за штампање

Дигитална сублимацијска тканина за штампање, једна је од дигиталних тканина за штампање. Кроз специјално бојење, квалитативна, завршна обрада, може апсорбовати, фиксирано сублимационо мастило с водом и може се пренијети са тканине на другу страну тканине, танка тканина може постићи исту боју са обе стране ефекат тканине. Принцип је сублимација дисперзних боја направљених у мастилу кроз сублимацију дигиталне машине за сублимацију, инкјет у специјалном третману сублимације полиестерске тканине. штампање боје под тканином, постојаност боја, степен прања достигао 4,5 или више, у поређењу са традиционалним начином преноса папира, са бољом фотографијом и ефектом оштрије ивице; заштита животне средине, не треба користити папир за пријенос, штедњу ресурса, смањивање утјецаја на животну средину; повећавају једноставност рада, како би се избегло преносни папир због кретања, преклапања, изобличења због грешке.

Detalji o proizvodu

Дигитална сублимацијска тканина за штампање , једна је од дигиталних тканина за штампање . Кроз специјално бојење, квалитативна, завршна обрада, може апсорбовати, фиксирано сублимационо мастило с водом и може се пренијети са тканине на другу страну тканине, танка тканина може постићи исту боју са обе стране ефекат тканине.

Принцип је сублимација дисперзних боја направљених у мастилу кроз сублимацију дигиталне машине за сублимацију , инкјет у специјалном третману сублимације полиестерске тканине .

штампање боје под тканином , постојаност боја, степен прања достигао 4,5 или више, у поређењу са традиционалним начином преноса папира, са бољом фотографијом и ефектом оштрије ивице; заштита животне средине, не треба користити папир за пријенос, штедњу ресурса, смањивање утјецаја на животну средину; повећавају једноставност рада, како би се избегло преносни папир због кретања, преклапања, изобличења због грешке.


ДЕРФЛЕКС је професионални произвођач и извозник сублимационог ткања у Кини, који се бави дизајном, развојем и производњом сублимационих тканина


digital sublimation printing fabric manufacturer

сублимацијски текстил


Digital sublimation printing fabric supplier

сублимационо платно


Digital sublimation printing fabric wholesale

тканине за штампу великог формата


ДЕРФЛЕКС главни сублимацијски текстилни производи на следећи начин:

Произвођачки број спецификације МАКС. ширина
ДА001 тканина сублимације, 120гсм, дужина ролне 100М 310цм
ДА002 материјал за заставу, 110гсм, дужина ролне 100М 310цм
ДА008 тканина сублимације директно штампање, 110гсм, дужина ролне 100М 310цм
ДА007 Блокирана тканина, црна леђа, 350гсм, дужина ролне 100М 290цм
ДА009 двострано штампање, 240гсм, дужина ролне 100М 310цм
ДА-Ј305 бацклит текстил, Б1 ФР. 195гсм, дужина ролне 100М 320цм
ДА-195 бацклит текстил. 195гсм, дужина ролне 100М 310цм

Главне апликације:

И. растегнуто платно за поп уп штандове

dye sublimation fabric whole sale

сублимационо стретцх тканине


dye sublimation fabric manufacturer

сублимационих тканина за поп уп


dye sublimation fabric supplier

сублимацијски текстил


ИИ. позадински текстил за светлосну кутију

dye sub fabric manufacturer

бацклит текстил


dye sub fabric supplier

боја тканине за светлосну кутију


dye sub fabric wholesale

тканине за бојење


ИИИ. материјал заставице


flag material manufacturer

текстил сублимације за плажу за плажу


flag material supplier

сублифлаг материјал


digital sublimation printing flag material

сублимација текстилне заставеОснована 2001. године , ДЕРФЛЕКС је високо технолошко предузеће са свим виталностима, потенцијалном и свеобухватном снагом. Компанија се налази у   Шангај и Зхејианг подручје , јединствено мјесто с прекрасним пејзажима и поклони природе.

На основу технолошког развоја, компанија је преузела групу

искусне личности које су талентоване у вишем менаџменту, маркетингу и вештинама производње. У компанији, велика пажња се посвећује основном менаџменту, стабилном квалитету, континуираном унапређењу пре-сале услуга, продајним и након-продајним услугама и повећању тржишне конкурентности Наши производи.

Главни производи наше компаније:   тканина сублимације директно штампање, ПВЦ банер, самолепљиви винил, ПВЦ тапраулин, текстил од полиестера, памучни цанвас, инкјет штампачи итд.

Од свог оснивања, компанија наставља да живи до уверења: "поштена продаја, најбољи квалитет, оријентација људи и користи за купце. "

Ми радимо све да нашим купцима пружимо најбоље услуге и најбоље производе. Обећавамо да ћемо бити одговорни до краја када наши сервиси почну.


Istraga