Материјал за позадинско светло за светло

Сигнали позадинског осветљења имају светлосне слике високе резолуције које ће додати нову димензију вашим екранима или могућностима оглашавања. Савршен за употребу у малопродаји, изложбеним кабинама, аутобуским склоништима, аеродромима или галеријама. Наше материјале са позадинским осветљењем или материјале са светлосним кутијама могу се направити помоћу ПВЦ банера материјала, тканине од полиестерског платна, самолепљивих винилних или акрилних панела. Дакле, побољшајте свој бренд са светлом!

Detalji o proizvodu

Сигнали позадинског осветљења имају светлосне слике високе резолуције које ће додати нову димензију вашим екранима или могућностима оглашавања. Савршен за употребу у малопродаји, изложбеним кабинама, аутобуским склоништима, аеродромима или галеријама. Наше материјале са позадинским осветљењем или материјале са светлосним кутијама могу се направити помоћу ПВЦ банера материјала , тканине од полиестерског платна , самолепљивих винилних или акрилних панела . Дакле, побољшајте свој бренд са светлом!

Позадински материјал са банковним натписом

Материјал Лигхтбок Фабриц

банер за лигхтбок

Величине и димензије

Максимална ширина штампе за Бацклит филм је 1500мм

Максимална ширина штампе за Бацклит Винил је 5000мм

Предности

Знакови са позадинским осветљењем истичу више у односу на друге ознаке.

Може бити изграђен на било коју величину коју желите.

Може се користити иу затвореном и на отвореном.

Пуна инсталација доступна.


ДЕРФЛЕКС производи позадински материјал са позадинским осветљењем и винил материјал са позадинским осветљењем за лакшу употребу. Главни производи су следећи:

ДН1350: материјал са позадинским осветљењем, 300Д * 500Д, 18 * 12, 440гсм

ДН1550: позадинско осветљење, 500Д * 500Д, 18 * 12, 510гсм

ДН1511: флекс баннер бацклит, 500Д * 1000Д, 18 * 12, 610гсм;

ДД1122Н: Пвц заштићен позадинским осветљењем, 1000Д * 1000Д, 20 * 20, 510гсм

ДД2525Н: флексибилан позадински осветљени пвц, 250Д * 250Д, 36 * 36, 440гсм

Поздрављамо вас да посетите нашу фабрику ради даљње дискусије


ДЕР Нови материјал је један од водећих банера за позадинско осветљење у Кини за произвођаче лигхтбок-ова и добављача, са професионалном фабриком, у могућности смо да производимо висококвалитетни материјал са позадинским освјетљењем за свјетлосну кутију по конкурентној цијени, а ми увијек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga