Материјал винила са позадинским осигурачем за вањску сигнализацију

Вањски Бацклит баннер Производи од винила су одштампани на 15-инчном бешавном винилу користећи ласерски вођену технологију. Ласерски вођени штампач даје изузетно прецизну репродукцију спреда, што гарантује да ће се ваша умјетност прецизно репродуковати.

Detalji o proizvodu

Вањски позадински баннер Производи од винила су одштампани на 15-инчном бешавном винил материјалу користећи ласерски вођену технологију. Ласерски вођени штампач даје изузетно прецизну репродукцију спреда, што гарантује да ће се ваша умјетност прецизно репродуковати.

банер за банане на отвореном

материјал са позадинским винилима

позадински винил материјал

вањски позадински материјал са натписима Карактеристике:

15 оз у тежи и издржава температуру нижу од (-22) степени Фахренхеита.

Дебљина 0.35 мм

Сила тезине 55 лбс (тежински материјал може да се носи пре суза)

Затезна чврстоћа 295 лбс / инцх (максимални напон који материјал може издржати пре него што се успостави и трајно деформише)

Ширина медија 197 "

ДЕРФЛЕКС производи Бацклит Винил за дигиталну штампу:

ДН1550: банер за вруће ламинирану позадину, 500Д * 500Д, 18 * 12, 510гсм, 15оз;

ДД1122Н: обложени позадински банер 1000Д * 1000Д, 20 * 20, 510гсм, 15оз


ДЕР Нови материјал је један од водећих банера за банер винила са позадинским осветљењем за произвођаче и добављаче на отвореном, са професионалном фабриком, у могућности смо да производимо висококвалитетни банер винил материјал са позадинским осветљењем за вањску сигнализацију по конкурентној цијени, а ми увек можемо понудити производе Продаја. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga