Тенда Тканине

Шангај ДЕР Нови материјал Цо, Лтд је професионални произвођач за тенде тканине у Кини, специјализиран за истраживање, развој и производњу сунцобре тканине. платнено платно је водонепропусна фабрика која се користи за израду тенди за тканине, на примјер, тенде сјенила и вањске тенде. Апликације: ...

Detalji o proizvodu

Шангај ДЕР Нови материјал Цо, Лтд је професионални произвођач за тенде тканине у Кини, специјализиран за истраживање, развој и производњу сунцобре тканине .

платнено платно је водонепропусна фабрика која се користи за израду тенди за тканине , на примјер, тенде сјенила и вањске тенде .


awning fabrics manufacturer

тенде


awning fabrics supplier

сунцобран тканина


awning fabrics wholesale

платнено платно


Апликације:

awning canvas manufacturer

вањске тенде


awning canvas wholesale

сјенила од сенке


sunbrella fabric wholesale

тендеДЕРФЛЕКС је професионални произвођач сунчанских тканина и трговац специјализиран за истраживање, развој и производњу тенди . Наша канцеларија се налази у Шангају, фабрика у граду Хаининг, са удобним приступом за превоз. Сви наши производи су у складу са међународним стандардима квалитета и веома су цењени на различитим тржиштима широм свијета.

Ако сте заинтересовани за било који од нашег платна за тенде или желите да разговарате о прилагођеном налогу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Istraga