Пољопривреда покрива Церада

Класификација пољопривредног пластичног филма са становишта врсте За класификацију пољопривредног мулчастог материјала може се класификовати од материјала, врсте, функције и карактеристика.

Detalji o proizvodu

Класификација пољопривредног пластичног филма, Пољопривреда покрива грађевински материјал са становишта врсте

За класификацију пољопривредног мулчастог материјала може се класификовати од материјала, врсте, функције и карактеристика.

1) према употреби класификације сировина: стакло, чврста пластична плоча, меки пластични лист, мрежице за инсекте итд.

2). Сировине које се користе у пољопривредном филму подијељене су у три категорије: поливинилхлорид, полиетилен, етилен винил ацетат кополимер, ПО филм, флуор филм, поликарбонат, метил пропионат итд.

3) према употреби функције производа: може се подијелити на пољопривредни филм и пољопривредни филм.

4) класификовати карактеристике и карактеристике пољопривредног филма из угла материјала за осветљење и загревање материјала, унутрашњег и спољног покривног материјала, провидне и црне две врсте пластичне фолије, топлотно изолативног филма и тесно повезано са производњом отпорне на старење филм, разградиви филм итд.


  1. Пољопривреда схед филм

    Коришћењем технологије пластичног покривача примијењена је примјена ове технологије, што је добро примјењивала култивацију воћа и поврћа у хладној сезони, што је кључ за промоцију раста усјева и приноса.

  2. Мулти-апликативни филм

    Филм поред пиринча, памука, кукуруза, дувана, садница цвећа и покривености на терену, користи се за мембрану за контролу поплаве која је постављена за наводњавање и резервоар за воду, што значајно побољшава фактор употребе воде. Поред тога, пластична фолија се широко користи за гајење гљива, складиштење морнарице и сл.

  3. Инсецт филм

    То је вишеслојни филм направљен од обичног етилена и етилена ниске густине. Филм одражава само сунчеве ултраљубичасте зраке до окружења, док се видљиво светло рефлектује. Због страха од страха од ултраљубичастог светла, а не близу филма, може да има ефекат контроле штеточина. За спречавање и контролу јаке отпорности на апне, црвене пауве и друге специјалне ефекте;


супер провидна ролна за пољопривреду
ПВЦ фолије
Пољопривреда ПВЦ церада
Пољопривредно земљиште с церадама


Istraga