АБС лист

АБС плоча је плоча која је изрезана, основни материјал са националним стандардом АБС полимерског материјала, мислио је посебан процес, АБС пластични лист се широко користи у знаковима, беџима, таблицама са ознакама, рекламним кутијама, билбордима, модалима поклона, оглашавању, декорацији, водичу за свемир плоча, плоча, подне плоче и тако даље.

Detalji o proizvodu

Шангај ДЕР нови материјал Цо, Лтд је професионални АБС схе ет произвођача и извозник у Кини, који је повезан са пројектовањем, развојем и производњом пластике АБС пластике.


1. Увођење АБС листа

АБС плоча је плоча која је изрезана, основни материјал са националним стандардом АБС полимерског материјала, размишљају о посебним процедурама , АБС пластичне плоче се широко користе у знаковима, значкама, таблицама са именом, рекламним кутијама, билбордима, поклонским модалима, рекламама, декорацијама, простору водич, плоча, подне плоче и тако даље.

АБС двостране боје листова главне обраде: сечење механичког гравира, гравирање, ласерско гравирање, вруће штанцање, савијање итд.


2. Предност и карактеристика АБС плоче3. Обрада АБС листова

1) Дебљина боје≤0.1мм, дебљина метала ≤2мм

2) дебљина готовог производа је 1.мм, 1.5мм и 3мм (без стандарда≤0.2мм).

3) Уобичајена величина: 0,6 * 1,2м Максимална величина: 1,38 * 2,44м

4) прилагођене боје, величина се може приписати.


ABS.jpg

АБС боард


abs2.jpg

АБС пластични лист


abs1.jpg

АБС СХЕЕТ4. Примена АБС листа

1) АБС листови углавном се користе у знаковима, водичним картицама, свјетлосним кутијама, Канбан, медаљама, комерцијалном простору, итд.

2) АБС пластична табла се користи у различитим индустријама, као што су индустрија декорације зграда, индустрија рекламне индустрије, индустрија изложбених услуга, индустрија производње грађевинских модела, знакови, индустрија производње лого, производња система водича и примена индустрије.


abs3 (2).jpg

Добављач АБС листова


abs4.jpg

АБС табла


abs6.jpg Лист АБС


abs3.jpg

АБС панел


abs10.jpg

АБС плоча за знак


abs8.jpg

пластика АБС листова


abs for road sign.jpg

АБС плоча


abs for company.jpg

Добављач АБС плоче


abs9.jpg

АБС двострана страна боје


5. Сервис АБС табла

1) Више од 15 година искуства у фабрици.

2) озбиљан КЦ на цијелој производној линији

3) ОЕМ може бити прихваћен.


ДЕР је професионални произвођач АБС плоча , наши производи су у промоцији. Ако сте дистрибутер пластичне плоче АБС-а или таблице плоче АБС-плоча и ако имате било каква питања или захтев за пластични лист АБС-а , слободно нас контактирајте.

Istraga