Dom > О нама

Шангај ДЕР Нев Материал Цо, Лтд се бави производњом, развојем и продајом материјала за дигиталну штампу од када је успостављен. То је професионални добављач у области рекламирања, са ИСО9001-2000 сертификатом.


ДЕР поседује професионалне производне линије висококвалитетних ПВЦ материјала за дигиталну штампу. Линије укључују процес широког котрљања, текстилног премаза, лепка и једносмерне производње. Строго и савршен систем контроле квалитета осигурава висок квалитет ДЕРФЛЕКС производа, а такође постиже и фаворит глобалних купаца.

about.jpg


ДЕРФЛЕКС је професионални произвођач различитих врста ламинираног ПВЦ и обложеног материјала.

као што су еко солвент дигитални принт фронтлит флек баннер, бацклит баннер, баннер баннер, мрежни баннер, самолепљиви винил, једносмерни вид винил, дигитални принт платно, инкјет текстил, пвц цаотед тарпаул и тако даље ...

05.јпг

06.jpg


Шангај ДЕР Нев Материал Цо, Лтд има производни простор од 60.000 квадратних метара, регистрована са 2,5 милиона америчких долара. 3 календара, 3 машине за премазивање и 5 машина за ламинацију, 25 виших инжењера и 450 радника чине нашу фабрику конкурентнијом међу добављачима банера од винила.

з.јпг

к.јпг


ДЕРФЛЕКС има читав низ КЦ система. Истовремено, сарађујемо са Еаст Цхина Университи Сциенце & Тецхнологи, познатим универзитетом у Кини, за изградњу лабораторије за истраживање полимера. Ово задржава будућу предност технологије и истраживања нових производа.


Центар за истраживање и развој

Са централном собом за тестирање првог разреда ДЕР новог материјала, имамо комплетан и атрактиван систем тестирања. Опремљен је различитим објектима за испитивање у складу са различитим карактеристикама производа - ченичног влакна, ПВЦ-а, вијчаних материјала и рекламног материјала и усавршава се стандардима и захтевима за тестирање производа. Посједује првокласни тим особља за тестирање са високом школском спремом и добрим техничким квалитетом тако да је контрола производа гарантована и производи који се излазе из фабрике су 100% до стандарда.

112.јпг

113.јпг


ДЕРФЛЕКС је у дигиталној штампарској индустрији већ више од 15 година, има клијенте преко 100 земаља.

Пратимо сва наша наређења од ПИ, производње, испоруке и након продаје.

Све наруџбине са строгом контролом квалитета како би задовољиле захтеве клијената ..

ц.јпг

в.јпг

01.јпг

02.јпг


Наша визија
Надамо се да ћемо успоставити блиско пријатељство са нашим купцима и пружити подршку у нашој предности да заједно растемо и комбинујемо да постанемо лидер у области штампе