13 ОЗ. ФРОНТЛИТ БАННЕР - БЛАЦК БАЦК

Наш 13 оз. ФРОНТЛИТ Банер - Блацк Бацк је исти материјал као и наши најпопуларнији 13 оз. ФРОНТЛИТ 500 Дениер Баннер, и произведен је са црном леђном за блокирање слика и графике са површине екрана.

Detalji o proizvodu

Наш 13 оз. ФРОНТЛИТ Банер - Блацк Бацк је исти материјал као и наши најпопуларнији 13 оз. ФРОНТЛИТ 500 Дениер Баннер , и произведен је са црном леђном за блокирање слика и графике са површине екрана.

црни бацк баннер

ПВЦ баннер Блацк Бацк-300-500-440г

блокадни банер фронтлит


Ојачани ламинирани материјал од банера произведен са полиестерским скромом, овај производ је произведен са 9к9 полиестерском ткањем подконструкцијом која је ламинирана с светло бијелом ПВЦ површином. Дуготрајне апликације за затворене или отворене сигнаге су идеалне апликације за овај црни винил медијум.


Нудимо комплетну линију предњих медија у различитим тежинама, дениерима и ширинама за ваш посебан пројекат. За више информација о нашој 13 оз.


ДЕР Нови Материјал је један од водећих Кина 13 оз. фронтлит баннер - црни бацк произвођачи и добављачи, уз професионалну фабрику, ми смо у могућности произвести висококвалитетне 13 оз. фронтлит баннер - црна натраг по конкурентној цени, а ми увек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Istraga